Lipan Țăndărică a hotărât să nu mai concerteze la târgul Gabrielei Firea: „Toată viața am fost un rebel. Vreau să mă pot uita în oglindă și de acum înainte”

Târgul de sărbători cu care Gabriela Firea încearcă să blocheze Piața Victoriei și, implicit, protestele anti-PSD se transformă într-un uriaș scandal. Anunțat de Primărie printre artiștii care vor concerta pe scena din fața Guvernului, Ovidiu Lipan Țăndărică a hotărât să se disocieze de evenimentul organizat de municipalitate.

Primăria Capitalei a emis, ieri, un comunicat în care anunța numele mai multor artiști pe care i-a convins să concerteze la târgul din Piața Victoriei. Ovidiu Lipan Țăndărică a aflat de la reporterii Recorder că se află pe această listă și, după ce și-a contactat impresarul, a constatat că înțelegerea fusese făcută, cu o seară în urmă, fără acordul său: „Dacă managementul meu a stabilit deja, acum ce să mai fac?”.

Astăzi, Țăndărică ne-a contactat pentru a anunța că a hotărât să nu mai participe la eveniment: „M-am gândit mai bine și nu vreau să fiu implicat în această poveste. În Piața Victoriei se adună oameni să protesteze, nu e un loc potrivit pentru muzică și tot felul de diversiuni. Mi se pare ceva necurat la mijloc și nu vreau să mă amestec. Eu toată viața am fost un rebel. Vreau să mă pot uita în oglindă și de acum înainte”.

Pe Facebook circulă deja mai multe apeluri în care protestatarii din Piața Victoriei le cer artiștilor incluși în programul Primăriei să se disocieze de eveniment. Printre cei care ar trebui să cânte la târgul de sărbători din fața Guvernului se numără Maria Dragomiroiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Adrian Naidin, Gașka Zurli, Orchestra Națională Valahia.

Cele mai recente

DOCUMENTAR RECORDER. Deceniul Iohannis

Ca de atâtea ori în ultimii 35 de ani, suntem iarăși în fața unei alegeri dificile. În șubreda noastră democrație, a căuta un președinte într-o sumă de candidați departe de a se ridica la înălțimea acestei funcții n-a fost vreodată ușor. Devine însă și mai complicat dacă ne uităm bine la România prezentului – o țară a speranțelor risipite, a neîncrederii și a apatiei. Oricare îi va fi numele, noul președinte e, inevitabil, consecința unui deceniu neîncheiat încă – deceniul Iohannis.  Întoarcerea în urmă cu zece ani poate fi un exercițiu dureros. Ne obligă să retrăim, dar ne ajută să