CINE SUNTEM
MEMBRII ECHIPEI
redactor-șef, co-fondator
Are o experiență de 16 ani în presă. A fost reporter la „Evenimentul zilei“ și la „Adevărul“.
redactor-șef, co-fondator
Lucrează în presă din 2006. A fost reporter sportiv și reporter special la „Evenimentul zilei“ și „Adevărul“.
reporter
Jurnalist de investigații cu aproape 20 de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune.
reporter
A absolvit Facultatea de Litere, Departamentul de Jurnalism din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. A intrat în presă în 2003, la Opinia Studențească. A continuat la Evenimentul zilei și Digi 24.
reporter
A absolvit Facultatea de Jurnalism din București în 2016. Un an mai târziu a devenit primul stagiar din echipa Recorder. Acum este reporter și coordonează conținutul sponsorizat al redacției.
videojurnalist
S-a născut și a trăit până la 21 de ani în California, Statele Unite ale Americii. A venit în România în 2013 și a lucrat la Adevărul până în septembrie 2017, când s-a alăturat echipei Recorder.
editor video
Editor video. Experiență de peste 10 ani la toate televiziunile pe care le știți. I se spune Jon.
realizator On the Record
Jurnalist. A fost reporter la „Evenimentul Zilei” și la „Gândul”, a continuat la Digi24 și apoi la Europa FM. În 15 ani de presă a învățat, în cele din urmă, să asculte mai mult decât să vorbească.
realizator Știrile Zilei
Jurnalist radio din 1996 încoace (la Pro FM, Europa FM, BBC și Digi FM, între altele). Născut ardelean, bucureștean naturalizat, londonez prin vocație. Interesat - adesea peste măsură - de cultura pop și de avangarde.
reporter
Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea București (2005), lucrează în presă din 2004. A fost reporter special la Evenimentul Zilei și România Liberă, reporter și editor la VICE România. S-a alăturat echipei Recorder în martie 2020.
platform manager
Lucrează în presă din 2013. A coordonat departamentul de online al ziarului Adevărul si pe cel de social media de la Digi România.
manager dezvoltare
A terminat Facultatea de Psihologie in 2011. A lucrat în implementarea de proiecte pe fonduri europene și ca project manager în domeniul consultanței organizaționale. În 2022 s-a alăturat echipei Recorder ca administrator financiar și al shopului.
redactor
Studentă în ultimul an la Facultatea de Jurnalism, Universitatea din București. A intrat în televiziune în 2020, iar timp de un an și jumătate a fost reporter la Pro TV. Din ianuarie 2023 face parte din echipa Recorder.
editor newsletter
După 19 ani de radio (Europa Fm, România Actualități, Radio 21), s-a alăturat Recorder în martie 2023. A scris de-a lungul timpului în DOR, PressOne și Scena9.
Colaboratori
editor newsletter
Jurnalist pasionat de newslettere și inovație. A lansat newsletterul zilnic de la PressOne și newsletterul local Iașul Nostru. S-a alăturat echipei Recorder în februarie 2023.
reporter
În 2020 a absolvit Facultatea de Jurnalism și Economie din cadrul New York University. După un internship la Recorder, în vara anului 2018, a devenit un prieten al redacției iar acum face parte din echipă.
videojurnalist
Jurnalist din 2011, a lucrat la Adevărul și Digi24. S-a alăturat Recorder în 2021, după cinci ani petrecuți în Vietnam unde a produs content video ca freelancer.
Ziarist, colaborează cu Recorder.
business developer
A terminat facultatea de Jurnalism în 2017, iar timp de șase ani a fost Carla de la DoR. E jurnalistă, strânge bani pentru organizații din industriile creative, iar în timpul liber citește, ascultă și învață despre culturi organizaționale sănătoase. E parte din echipa Recorder din ianuarie 2023.
Grafician
Grafician cu peste 20 ani de experiență în ilustrație, UI/UX și graphic design. Și-a început cariera la Computer Press Agora, a colaborat cu DoR, Scena9 și este Senior Designer la Lateral, Inc. Pasionat de călătorii, grădinărit și alergare. Colaborează cu Recorder din 2021.

 

Principiile
RECORDER

Recorder a pornit la drum cu o echipă formată din numai patru oameni și și-a propus să mărească redacția doar dacă aceasta va putea fi susținută din surse sută la sută transparente. În ultimii trei ani, materialele noastre au convins mii de oameni să doneze pentru jurnalism și ne-au redat încrederea în forța și importanța acestei meserii.

În prezent, echipa Recorder este formată din 14 oameni, iar cea mai mare parte din bugetul proiectului este asigurat din donațiile directe ale cititorilor. Periodic, publicăm rapoarte detaliate despre felul în care administrăm banii din donații și despre planurile de dezvoltare ale proiectului.