CINE SUNTEM
MEMBRII ECHIPEI
redactor-șef, co-fondator
Are o experiență de 18 ani în presă. A fost reporter la „Evenimentul zilei“ și la „Adevărul“.
redactor-șef, co-fondator
Lucrează în presă din 2006. A fost reporter sportiv și reporter special la „Evenimentul zilei“ și „Adevărul“.
reporter
Jurnalist de investigații cu aproape 20 de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune.
reporter
A absolvit Facultatea de Litere, Departamentul de Jurnalism din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. A intrat în presă în 2003, la Opinia Studențească. A continuat la Evenimentul zilei și Digi 24.
reporter
A absolvit Facultatea de Jurnalism din București în 2016. Un an mai târziu a devenit primul stagiar din echipa Recorder. Acum este reporter și coordonează conținutul sponsorizat al redacției.
videojurnalist
S-a născut și a trăit până la 21 de ani în California, Statele Unite ale Americii. A venit în România în 2013 și a lucrat la Adevărul până în septembrie 2017, când s-a alăturat echipei Recorder.
editor video
Editor video. Experiență de peste 10 ani la toate televiziunile pe care le știți. I se spune Jon.
reporter
Jurnalist. A fost reporter la „Evenimentul Zilei” și la „Gândul”, a continuat la Digi24 și apoi la Europa FM. În 15 ani de presă a învățat, în cele din urmă, să asculte mai mult decât să vorbească.
realizator Știrile Zilei
Jurnalist radio din 1996 încoace (la Pro FM, Europa FM, BBC și Digi FM, între altele). Născut ardelean, bucureștean naturalizat, londonez prin vocație. Interesat - adesea peste măsură - de cultura pop și de avangarde.
reporter
Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea București (2005), lucrează în presă din 2004. A fost reporter special la Evenimentul Zilei și România Liberă, reporter și editor la VICE România. S-a alăturat echipei Recorder în martie 2020.
manager dezvoltare
A terminat Facultatea de Psihologie in 2011. A lucrat în implementarea de proiecte pe fonduri europene și ca project manager în domeniul consultanței organizaționale. În 2022 s-a alăturat echipei Recorder ca administrator financiar și al shopului.
redactor
Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din București. A intrat în televiziune în 2020, iar timp de un an și jumătate a fost reporter la Pro TV. Din ianuarie 2023 face parte din echipa Recorder.
redactor
Este jurnalist din 2005. A fost reporter special la Revista Kamikaze, editor și coordonator la Realitatea TV și Digi24 și face parte din echipa Recorder din ianuarie 2024.
editor
Scrie în presă de pe vremea când la Cotroceni tocmai se instalase Emil Constantinescu. Cel mai mult a semnat în Cotidianul. După o pauză de 10 ani, în 2020, s-a întors la ce crede că știe să facă cel mai bine. A fost jurnalist la Libertatea, iar din februarie 2024 a intrat în echipa Recorder.
Community Manager
Absolventă de litere bucureștene, a scris pentru Decât o Revistă, Școala9 și alte publicații de jurnalism narativ. Are și experiență în mediul ONG, iar din septembrie 2023 s-a alăturat echipei Recorder. A coordonat cel mai mare sondaj de opinie din presa independentă, de până acum.
Product Manager
Are o experiență de peste 10 ani în digital, majoritatea la VICE România. Din ianuarie 2024 a intrat în echipa Recorder.
reporter
Lucrează în presă din 2014. A fost reporter la „Adevărul” și „Libertatea”, iar din februarie 2024 s-a alăturat echipei Recorder.
videojurnalist
A crescut în Italia și a terminat un liceu de artă. A studiat la Facultatea de Teatru și Film, a UBB, din Cluj Napoca. Din septembrie 2023 s-a alăturat echipei Recorder.
videojurnalist
Absolvent al Facultății de Teatru și Film din cadrul UBB Cluj-Napoca. S-a alăturat echipei Recorder în septembrie 2023.
reporter
Jurnalistă din 2013. A scris pentru Romania Insider, Scena9 și Libertatea. În februarie 2024 s-a alăturat echipei Recorder.
redactor
Lucrează în presă din octombrie 2017. A fost reporter la Pagina de Media, editor și prezentator de știri la Europa FM. E pasionat de fotografie, munte și alergare. S-a alăturat echipei Recorder în martie 2024.
editor video
Colaboratori
realizator Ce ne enervează
Jurnalist și scriitor. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. La Recorder realizează emisiunea „Ce ne enervează“. Romanul său Repetiţie pentru o lume mai bună a fost dramatizat și pus în scenă la Teatrul Național București.
editor newsletter
Jurnalist pasionat de newslettere și inovație. A lansat newsletterul zilnic de la PressOne și newsletterul local Iașul Nostru. S-a alăturat echipei Recorder în februarie 2023.
reporter
În 2020 a absolvit Facultatea de Jurnalism și Economie din cadrul New York University. După un internship la Recorder, în vara anului 2018, a devenit un prieten al redacției iar acum face parte din echipă.
platform manager
Lucrează în presă din 2013. A coordonat departamentul de online al ziarului Adevărul si pe cel de social media de la Digi România.
Ziarist. Colaborează cu Recorder.
Grafician
Grafician cu peste 20 ani de experiență în ilustrație, UI/UX și graphic design. Și-a început cariera la Computer Press Agora, a colaborat cu DoR, Scena9 și este Senior Designer la Lateral, Inc. Pasionat de călătorii, grădinărit și alergare. Colaborează cu Recorder din 2021.
reporter
În 2019 a absolvit Facultatea de Jurnalism din Pitești, unde a lucrat în presa scrisă timp de aproape 3 ani. După o scurtă pauză și o experiență în domeniul IT, s-a întors la pasiunea sa inițială, jurnalismul.

 

Principiile
RECORDER

Recorder a pornit la drum cu o echipă formată din numai patru oameni și și-a propus să mărească redacția doar dacă aceasta va putea fi susținută din surse sută la sută transparente. În ultimii șase ani, materialele noastre au convins mii de oameni să doneze pentru jurnalism și ne-au redat încrederea în forța și importanța acestei meserii.

În prezent, echipa Recorder este formată din 14 oameni, iar cea mai mare parte din bugetul proiectului este asigurat din donațiile directe ale cititorilor. Periodic, publicăm rapoarte detaliate despre felul în care administrăm banii din donații și despre planurile de dezvoltare ale proiectului.