CINE SUNTEM
MEMBRII ECHIPEI
redactor-șef, co-fondator
Are o experiență de 16 ani în presă. A fost reporter la „Evenimentul zilei“ și la „Adevărul“.
redactor-șef, co-fondator
Lucrează în presă din 2006. A fost reporter sportiv și reporter special la „Evenimentul zilei“ și „Adevărul“.
publisher, co-fondator
Lucrează în presă din 1992. A fost redactor șef și publisher la Evenimentul zilei, Jurnalul național, Gazeta Sporturilor și Adevărul.
reporter
Jurnalist de investigații cu aproape 20 de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune.
reporter
A absolvit Facultatea de Litere, Departamentul de Jurnalism din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. A intrat în presă în 2003, la Opinia Studențească. A continuat la Evenimentul zilei și Digi 24.
reporter
A absolvit Facultatea de Jurnalism din București în 2016. Un an mai târziu a devenit primul stagiar din echipa Recorder. Acum este reporter și coordonează conținutul sponsorizat al redacției.
videojurnalist
S-a născut și a trăit până la 21 de ani în California, Statele Unite ale Americii. A venit în România în 2013 și a lucrat la Adevărul până în septembrie 2017, când s-a alăturat echipei Recorder.
editor video
Editor video. Experiență de peste 10 ani la toate televiziunile pe care le știți. I se spune Jon.
realizator On the Record
Jurnalist. A fost reporter la „Evenimentul Zilei” și la „Gândul”, a continuat la Digi24 și apoi la Europa FM. În 15 ani de presă a învățat, în cele din urmă, să asculte mai mult decât să vorbească.
realizator On the Record
Jurnalist radio din 1996 încoace (la Pro FM, Europa FM, BBC și Digi FM, între altele). Născut ardelean, bucureștean naturalizat, londonez prin vocație. Interesat - adesea peste măsură - de cultura pop, de avangarde și de Delta Dunării.
reporter
Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea București (2005), lucrează în presă din 2004. A fost reporter special la Evenimentul Zilei și România Liberă, reporter și editor la VICE România. S-a alăturat echipei Recorder în martie 2020.
reporter
Este cel mai nou membru al redacției Recorder. În 2020 a absolvit Facultatea de Jurnalism și Economie din cadrul New York University. După un internship la Recorder, în vara anului 2018, a devenit un prieten al redacției iar acum face parte din echipă.
platform manager
Lucrează în presă din 2013. A coordonat departamentul de online al ziarului Adevărul si pe cel de social media de la Digi România
videojurnalist
Jurnalist din 2011, a lucrat la Adevărul și Digi24. S-a alăturat Recorder în 2021, după cinci ani petrecuți în Vietnam unde a produs content video ca freelancer.
editor newsletter

 

Principiile
RECORDER

Recorder a pornit la drum cu o echipă formată din numai patru oameni și și-a propus să mărească redacția doar dacă aceasta va putea fi susținută din surse sută la sută transparente. În ultimii trei ani, materialele noastre au convins mii de oameni să doneze pentru jurnalism și ne-au redat încrederea în forța și importanța acestei meserii.

În prezent, echipa Recorder este formată din 14 oameni, iar cea mai mare parte din bugetul proiectului este asigurat din donațiile directe ale cititorilor. Periodic, publicăm rapoarte detaliate despre felul în care administrăm banii din donații și despre planurile de dezvoltare ale proiectului.