TOP 20. Cele mai bune harfe din istoria fotbalului românesc: “Am puterea să recunosc că nu sunt vinovat”

Ziarul “Libertatea” se bucură de serviciile unei echipe de ziariști sportivi care face cinste acestei meserii. Sunt oameni care simt harfa și îi oferă atenția cuvenită. Recent, ziariștii de la “Libertatea” au alcătuit o lungă și foarte bine documentată listă cu vorbe de duh care au făcut istorie în fotbalul românesc. Ne vedem obligați să le aducem laudele cuvenite și să alegem și noi, din această listă, 20 de harfe care ne plac. Să aveți ce să citiți la masa de Crăciun și să vă distrați cu prietenii. Atenție, însă! Nu duceți cârnatul la gură în timp ce citiți, pentru că e pericol mare să vă bufnească râsul și să vă înecați, Doamne ferește!   Locul 20 „Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulți parteneri de afaceri. Oameni serioși, din lumea interlopă” Gigi Becali Locul 19 „La pomul lăudat nici mere nu face” Dorinel Munteanu Locul 18 „Dom’le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar și noaptea!” Mitică Dragomir Locul 17 „Putea fi 3-3!” (După un meci încheiat 8-1) Ioan Sdrobiș Locul 16 „Muncitor Nicoliță, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e șantier!” Cornel Dinu Locul 15 „Cred într-Unul Dumnezeu, Tatăl autostivuitorul” Cristi Borcea Locul 14 “Cine dracu mai e, mă, și Canicula ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?” Claudiu Răducanu  Locul 13 „Dacă marcam un gol la început, pe urma putem să jucam și la 0-0” Gigi Becali Locul 12 „Cu privire la reapariția blaturilor în campionatul nostru, nu mi-e frică, dar mă tem!” Marin Condescu Locul 11 „Maşina care mi-am luat-o m-am sfătuit cu mine însuţi” Nicolae Mitea Locul 10 „Am ajuns la o vârstă la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit” Dumitru Dragomir Locul 9 ”Noi suntem rapidiști din tată-n fiu, în afară de fiul meu, care e stelist” Nicolae Văcăroiu Locul 8 „Sunt în silenzio stampa. Dar doar pentru ziariști. Vorbesc numai cu televiziunile!” Gigi Becali Locul 7 „Asta se întâmplă dacă în România se schimbă antrenorii ca, mă scuzați, lenjeria interioară, o dată la săptămână” Gheorghe Hagi Locul 6 „Nu știu câte goluri ar trebui să marcăm ca s-o eliminăm pe Betis. Cât mai multe ar fi suficiente” Gabi Boștina Locul 5 „Sunt pesimist. Cred că putem învinge Olanda” Nicolae Mitea Locul 4 „M-am certat si cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat!” Gigi Becali Locul 3 „Nu pot să spun că am plâns, dar mi-au dat lacrimile” Cosmin Moți Locul 2 „Am puterea să recunosc că nu sunt vinovat” Gheorghe Ștefan Pinalti Locul 1 „Pase scurte și pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poartă” Victor Roșca (fost antrenor Petrolul)

Cele mai recente

DOCUMENTAR RECORDER. Deceniul Iohannis

Ca de atâtea ori în ultimii 35 de ani, suntem iarăși în fața unei alegeri dificile. În șubreda noastră democrație, a căuta un președinte într-o sumă de candidați departe de a se ridica la înălțimea acestei funcții n-a fost vreodată ușor. Devine însă și mai complicat dacă ne uităm bine la România prezentului – o țară a speranțelor risipite, a neîncrederii și a apatiei. Oricare îi va fi numele, noul președinte e, inevitabil, consecința unui deceniu neîncheiat încă – deceniul Iohannis.  Întoarcerea în urmă cu zece ani poate fi un exercițiu dureros. Ne obligă să retrăim, dar ne ajută să

Ce ne enervează #21 – E prea puțin Ceaușescu

O ediție despre cum te amețesc alegerile astea mai tare decât tiribombele, despre cum faci bani cu nepoții, despre cum punem femeile să facă plozi pentru că țara are nevoie de trupuri, despre cum îți alegi consilierii fără să fii consiliată, despre competenții candidați AUR și SOS, dar și despre faptul că e prea puțin Ceaușescu în viața noastră politică, sau ce-o fi asta.

Violența împotriva femeilor din politică a devenit doctrină națională: „Ești redusă la funcția ta de a face copii și de a produce plăcere”

Interviuri realizate de Recorder cu 16 politiciene, dar și hotărâri de instanță sau ale Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), arată că sexualitatea reprezintă tema cel mai des folosită în atacurile la adresa femeilor din politica românească: referințe la viol, la promiscuitate, la folosirea sexului pentru a obține o funcție, la infidelitate. Scopul e să le umilească și să le distrugă reputația.