Prima vizită în țară a Vioricăi Dăncilă: „Cu aceste soluţii veţi rezolva problemele care le aveţi”

După două luni în care a stat în Palatul Victoria și ne-a citit de pe foaie despre marile proiecte din programul de guvernare, partidul a hotărât că Viorica Dăncilă este îndeajuns de pregătită pentru a vedea, din teren, ţara pe care o conduce. În cursul zilei de joi, ea a întreprins o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, fieful vicepreşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu.

Însoțită de o pleiadă de miniștri (între care i-am remarcat pe Paul Stănescu și Rovana Plumb) Viorica Dăncilă s-a lăsat purtată pe şantierele câtorva fabrici și uzine și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a se ridica la înălţimea acţiunii. Acolo unde a trebuit să zâmbească timid, să primească buchete de flori și să asculte cu interes, s-a descurcat foarte bine.

Când a fost nevoie să ia cuvântul, s-a poticnit, dar, așa cum era și firesc, participanții au manifestat indulgență. Strânși într-o sală a Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii și primarii din județ au ascultat-o atenți pe Viorica Dăncilă, care le-a promis că o să fie bine și a întărit aceste promisiuni cu câteva dezacorduri fine: „Cu aceste soluţii veţi rezolva problemele care le aveţi”.

Ghinionul a făcut ca, la una din fabricile vizitate, Viorica Dăncilă să dea și peste un investitor străin care a pus-o în delicata postură de a conversa, chiar și pentru câteva secunde, în limba engleză. A fost greu și de data aceasta.

Una peste alta, premierul nostru s-a descurcat bine și ne așteptăm să mai meargă să mai viziteze. Ia priviți ce frumos a fost la Dâmbovița:

https://youtu.be/y18-jl4jLxc

SUSȚINE PROIECTUL RECORDER
DONEAZĂ PENTRU JURNALISM
Conținutul nostru este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oameni care plătesc pentru el. Salariile jurnaliștilor, deplasările în țară și toate celelalte cheltuieli necesare pentru funcționarea unei redacții sunt susținute din donațiile cititorilor. Contribuie și tu!
Cele mai recente