Concediul în pandemie sau vara relaxării precaute

Ne-am întors de unde am plecat: în România sunt diagnosticate, în fiecare zi, la fel de multe cazuri noi de COVID 19 ca în vârful stării de urgență. Dar gândul la vacanță învinge, de multe ori, statisticile alarmante.

După primul weekend aglomerat la mare și pe Valea Prahovei, Guvernul a amânat redeschiderea restaurantelor și îi amenință cu închiderea pe proprietarii de terase și de hoteluri care nu iau măsuri de siguranță. Nici vacanțele plătite deja, în Grecia și în Bulgaria, nu sunt cu mult mai sigure. Sezonul turistic s-a redeschis, oficial, de o lună. Dar singura certitudine rămâne, deocamdată, incertitudinea.

Încercăm să înțelegem cum se planifică o vacanță în siguranță și dacă s-a schimbat în vreun fel turismul românesc în pandemie, într-o discuție cu Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic și călător „profesionist”.


On the Record este un podcast săptămânal produs de Recorder și susținut de Banca Transilvania. Ne găsești pe toate aplicațiile importante: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify

Cele mai recente