Copiii Simonei

După mulți ani de secetă și după vremurile îndepărtate în care toți copiii României își doreau să fie Nadia Comăneci sau Gheorghe Hagi, o nouă generație crește cu un model. O fată din Constanța a cucerit lumea tenisului mondial, printr-un amestec remarcabil de talent și tenacitate, și i-a făcut pe puștii de astăzi să identifice un reper: „Vreau să fiu ca Simona Halep”.

Mii de oameni au venit miercuri pe Arena Națională să o aplaude pe campioana de la Wimbledon și cei mai mulți dintre ei au venit cu copiii de mână. A fost seara lor, chiar dacă la televizor s-au văzut mai mult specialiștii dornici să explice pe larg secretele jocului de tenis.

Tot despre ei a fost și cel mai important mesaj pe care Simona Halep l-a transmis în fața mulțimii de oameni venite pe stadion: începând din acest an, se va implica într-un proiect de sprijinire a tinerelor talente din tenisul românesc, pentru ca performanțele ei să poată fi duse mai departe de o nouă generație.

Au fost zile în care s-a vorbit mult despre Simona Halep și în care tot felul de personalități controversate, de la politicieni vremelnici la Preafericiți ai Bisericii au încercat să se agațe de imaginea marii campioane. Noi am preferat să întoarcem camerele în altă parte, către cei mai sinceri și mai frumoși suporteri. Ei sunt copiii Simonei:

Cele mai recente