Dragnea nu i-a uitat nici pe morți: PSD a mărit ajutorul de deces cu peste 400 de lei!

POMENI. Asta înseamnă guvernare serioasă, fraților! Să împarți pomeni pentru toată lumea, de ăl cea bea lăptic, pân’ la cel întins pe dric. A dat domnul Dragnea, a dat câte o bucată de zăhărel pentru fiecare. Bineînțeles că numai PSD-ul putea să elaboreze un program de miluire a populației atât de bine articulat. S-au mărit indemnizațiile mamelor (pentru ăia mici mai ales), s-au mărit bursele studenților, salariile bugetarilor, pensiile pensionarilor, s-a mărit tot ce se putea mări ca să fie liniște și să se poată fura ce-a mai rămas de furat.

Și când credeam că lista e terminată, odată cu promulgarea bugetului iese la iveală încă o pomană făcută de PSD-iști. Păi se putea să-i uite domnul Dragnea tocmai pe cei răposați, pe cei care l-au ajutat de atâtea ori în alegeri? Nu i-a uitat nici pe ei, sigur că da: aflați, dragi români, că ajutorul de deces a fost majorat de la 2.681 lei la 3.131 lei, adică o mărire de peste 400 de lei.

Las’ că-i bine! Zicem bogdaproste și să fie primit! Totodată, această măsură vine să mulțumească și efectivele de popi de pe cuprinsul patriei, care așteptau și ei ceva de la PSD-ul domnului Dragnea. Iată că li se dă și lor. Mai cu mantă, dar li se dă, având șansa să majoreze și ei puțin tarifele la înmormântări după această mărire a ajutorului de deces. Toată țara e mulțumită, ce să mai!

Desigur, după atâtea pomeni n-au prea mai rămas bani pentru investiții (autostrăzi, spitale, prostii din astea), dar ce ne trebuie nouă investiții? Dacă nu mori cu zile prin spitale cum să mai încasezi ăia 3.131 de lei ca ajutor de deces? P.S. Mesaj din partea redactiei pentru cititorii Harfa.ro: dacă mai aveti un dram de demnitate, încercați să nu muriți în mandatul ăsta. La fel vom încerca și noi! (#rezistăm!).

Cele mai recente