Manualul de sport, sub PSD: copiii de clasa a V-a sunt învățați cum să se târască

Deși nu există alte manuale pentru ei, copiii de clasa a V-a se bucură, totuși, pentru prima dată de manualul de sport. Inițiativa i-a aparținut ministrului Educației, domnul Liviu Pop, supranumit “Genunche” (pentru că nu stăpânește bine limba română).

Manualul de sport cuprinde multe lucruri care le vor folosi micuților în viață: poziția stând (apreciată mai ales de bugetarii de mâine) sau cum să stea în patru labe și să se târască în mod corespunzător. Atenție însă la “genunche”!

Cei care peste câțiva ani vor vota sau chiar vor fi votați află încă de pe-acum despre beneficiile unei târâri corecte: „ea mărește mobilitatea coloanei vertebrale“ (chiar Liviu Pop poate fi un bun exemplu de târâtor cu o coloană vertebrală extrem de mobilă). De asemenea, anunță manualul, târârea poate fi folosită „în funcție de cerințele impuse de viața de zi cu zi”.

Puberii mai învață și alte activități utile pentru viitorul lor, atât sportiv, cât și social și politic. De exemplu: fenta, manipularea, trânta și absorbția (că tot avem absorbție zero la fonduri europene!).

Cei mici află, de asemenea, despre existența șahului. Ministerul Educației a alocat două rânduri pentru sportul minții (păi, ce atâta sport al minții?!). În schimb, în pragul centenarului Marii Uniri, de pagini generoase se bucură oina (sportul nostru național!).

Să vă țineți de carte, copii! Partidul și Țara vă vor bine pregătiți pentru viața în patria noastră – lasă, că o să vedeți voi mai târziu…

Cele mai recente