Un deputat PSD susține că Departamentul de Stat american nu a emis niciun comunicat: „A fost ceva off the record”

1584
Sorin Bota se află la al treilea mandat ca parlamentar. În primele două a fost senator, iar acum este deputat

Nu în fiecare zi ne dorim să pătrundem în mintea unui parlamentar anonim, însă în cazul lui Sorin Bota (deputat PSD) se adunaseră prea multe lucruri care ne îndemnau să încercăm.

În urmă cu câteva săptămâni, Sorin Bota a elaborat un proiect legislativ care vizează creșterea natalității și a cărui expunere de motive ne-a lăsat perplecși: un text de 13 rânduri, agramat și lipsit de orice coerență. L-am citit de mai multe ori și n-am reușit să înțelegem nimic. Încercați și voi, fără a omite faptul că, în baza acestei expuneri de motive, legea lui Bota a trecut deja de Senat și urmează să intre în Camera Deputaților. Iată expunerea:

  Click pe imagine pentru a putea mări

Tot Sorin Bota este cel care, în timpul protestelor din februarie, a explicat că sloganul „Noaptea ca hoții” este incorect. “Dacă era vară, ar fi fost ziuă la ora aia”, a spus deputatul, în indignarea și în hohotele de râs ale unei țări întregi.

Ieri, Sorin Bota ne-a atras din nou atenția după ce, într-o ședință a Comisiei pentru Transporturi a Parlamentului, a adus în discuție nevoia parlamentarilor de a circula cu girofar. În interesul țării, nu pentru altceva.

Aveam, așadar, suficiente motive să aflăm ce e în mintea deputatului Bota și cum explică toate aceste lucruri, așa că ne-am întâlnit. Bonus: am aflat și cum vede parlamentarul PSD comunicatul emis de Departamentul de Stat american. Pe care, de fapt, nu-l vede, pentru că, susține el, nici n-ar fi existat. Priviți:

Susține proiectul Recorder

Recorder este o publicație creată și deținută de jurnaliști, iar resursele noastre sunt limitate. Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să citești mai mult conținut asemănător, ne poți susține printr-o donație.

Mihai Voinea face jurnalism din dorința de a schimba câte ceva în lumea din jurul său. Dacă aveți ponturi sau sugestii îi puteți scrie la mihai.voinea@recorder.ro
Laurenţiu Ungureanu a studiat filosofie moral-politică şi ştiinţe politice. În 2009, a fost aruncat între ziarişti. De atunci încearcă periodic să debuteze în presa scrisă.
Comentarii