Prima vizită în țară a Vioricăi Dăncilă: „Cu aceste soluţii veţi rezolva problemele care le aveţi”

După două luni în care a stat în Palatul Victoria și ne-a citit de pe foaie despre marile proiecte din programul de guvernare, partidul a hotărât că Viorica Dăncilă este îndeajuns de pregătită pentru a vedea, din teren, ţara pe care o conduce. În cursul zilei de joi, ea a întreprins o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, fieful vicepreşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu.

Însoțită de o pleiadă de miniștri (între care i-am remarcat pe Paul Stănescu și Rovana Plumb) Viorica Dăncilă s-a lăsat purtată pe şantierele câtorva fabrici și uzine și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a se ridica la înălţimea acţiunii. Acolo unde a trebuit să zâmbească timid, să primească buchete de flori și să asculte cu interes, s-a descurcat foarte bine.

Când a fost nevoie să ia cuvântul, s-a poticnit, dar, așa cum era și firesc, participanții au manifestat indulgență. Strânși într-o sală a Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii și primarii din județ au ascultat-o atenți pe Viorica Dăncilă, care le-a promis că o să fie bine și a întărit aceste promisiuni cu câteva dezacorduri fine: „Cu aceste soluţii veţi rezolva problemele care le aveţi”.

Ghinionul a făcut ca, la una din fabricile vizitate, Viorica Dăncilă să dea și peste un investitor străin care a pus-o în delicata postură de a conversa, chiar și pentru câteva secunde, în limba engleză. A fost greu și de data aceasta.

Una peste alta, premierul nostru s-a descurcat bine și ne așteptăm să mai meargă să mai viziteze. Ia priviți ce frumos a fost la Dâmbovița:

https://www.youtube.com/watch?v=y18-jl4jLxc&feature=youtu.be

[casuta_sustine]

Cele mai recente