Cum să rămâi conectat la conținutul jurnalistic oferit de Recorder

  • Dacă îți plac articolele și videoreportajele noastre și vrei să rămâi conectat la conținutul jurnalistic publicat pe Recorder, ți-am pregătit un scurt ghid care te va ajuta să alegi canalele unde ne poți urmări.

Facebook. Dacă preferi să găsești articolele Recorder în news-feed, e bine să știi că Facebook tocmai a schimbat algoritmii de distribuire a conținutului, urmând ca postările paginilor de știri să fie mai puțin vizibile. De aceea, cea mai sigură cale de a ne găsi pe Facebook este opțiunea „see first”. O poți activa din botunul de follow al paginii Recorder, ca în print-screen-ul de mai jos.

 

YouTube. Dacă îți plac videoreportajele noastre, avem un canal de Youtube unde poți vedea tot conținutul video produs de Recorder. Te poți abona aici.

Instagram. Suntem și pe Instagram. Din când în când, postăm aici fotografii sau scurte fragmente din videoreportajele noastre. Ne poți urmări aici.

Fă-ne o sugestie! Dacă ai un pont sau o idee pe care vrei să ne-o sugerezi, ne poți scrie un mesaj pe [email protected]

Susține Recorder! Dacă vrei să susții proiectul Recorder, o poți face aici.

Cele mai recente

Clanul Marelui Alb

Biserica Ortodoxă este una dintre cele mai puternice și mai influente organizații din România. O instituție care, în contrast cu misiunea sa spirituală, și-a construit un adevărat imperiu financiar ale