Susține Recorder prin redirecționarea a 20% din impozit

Dacă ai o firmă, poți direcționa până la 20% din impozit către Asociația Recorder Community.

Dacă nu ești familiarizat cu acest tip de donație, iată care sunt pașii de urmat:

PASUL 1. Descarci contractul de sponsorizare completat deja cu datele Asociației Recorder Community de aici. Îl completezi cu datele firmei și cu suma pe care dorești să o donezi și îl trimiți la adresa de mail: o[email protected]. Revenim apoi cu contractul semnat și de noi.

PASUL 2. Virezi banii în contul Asociației Recorder Community. Dacă ai o companie plătitoare de impozit pe profit, pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele anului.

Dacă ai o microîntreprindere plătitoare de impozit pe venit, sponsorizarea se poate deduce doar trimestrial (de exemplu, înainte de 31 martie pentru trimestrul I). Pentru aceste societăți comerciale, sponsorizările nu se pot face și anual pentru toate trimestrele anterioare. Mai multe detalii, aici.

PASUL 3. În momentul în care achiți statului român impozitul aferent anului fiscal în care ai făcut donația, reduci suma donată către Recorder.

* Asociația Recorder Community este înscrisă în „Registrul entităților/unităților de cult” pentru care se pot face deduceri fiscale. Se poate verifica pe site-ul ANAF, introducănd codul fiscal al asociației noastre: 38496301

* Dacă vrei să afli toate informațiile legate de direcționarea celor 20 % din impozitul pe profit, iată un ghid complet despre această facilitate:

DESCARCĂ GHIDUL

DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE


Toate modalitățile prin care poți dona pentru proiectul Recorder sunt disponibile aici.

Cele mai recente