Susține Recorder prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit

Dacă ai o firmă care plătește impozit pe profit, poți direcționa până la 20% din impozit către Asociația Recorder Community.

Dacă nu ești familiarizat cu acest tip de donație, iată care sunt pașii de urmat:

PASUL 1. Descarci contractul de sponsorizare aflat mai jos și completat deja cu datele Asociației Recorder Community. Îl completezi cu datele firmei și cu suma pe care dorești să o donezi și îl trimiți pe adresa noastră. După ce îl semnăm, îți trimitem înapoi originalul.

PASUL 2. Virezi banii în contul Asociației Recorder Community. Pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele anului.

PASUL 3. În momentul în care achiți statului român impozitul aferent anului fiscal în care ai făcut donația, reduci suma donată către Recorder.

* Asociația Recorder Community este înscrisă în „Registrul entităților/unităților de cult” pentru care se pot face deduceri fiscale. Se poate verifica pe site-ul ANAF, introducănd codul fiscal al asociației noastre: 38496301

* Dacă vrei să afli toate informațiile legate de direcționarea celor 20 % din impozitul pe profit, iată un ghid complet despre această facilitate:

DESCARCĂ GHIDUL

DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE


Toate modalitățile prin care poți dona pentru proiectul Recorder sunt disponibile aici.

Cele mai recente