Redirecționează către Recorder 3,5% din impozitul tău pe venit

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă vrei să susții Recorder, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația Recorder Community.

Data până la care formularele pot fi depuse este 25 mai, iar procedura e simplă și nu te costă nimic.

PASUL 1. Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2023, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.

Formularul 230 pentru 2 ani*
Formularul 230 pentru 1 an

*Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

PASUL 2. Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3. Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  • Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail [email protected]. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
  • Prin poștă sau prin curier la adresa Strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, Palatul Universul, Corp B (Talent Garden), Sector 1, București. Mai departe ne ocupăm noi.
  • La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsești aici adresele.
  • Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Toate modalitățile prin care poți dona pentru proiectul Recorder sunt disponibile aici.

Cele mai recente