Cum să rămâi conectat la conținutul jurnalistic oferit de Recorder

  • Dacă îți plac articolele și videoreportajele noastre și vrei să rămâi conectat la conținutul jurnalistic publicat pe Recorder, ți-am pregătit un scurt ghid care te va ajuta să alegi canalele unde ne poți urmări.

Facebook. Dacă preferi să găsești articolele Recorder în news-feed, e bine să știi că Facebook tocmai a schimbat algoritmii de distribuire a conținutului, urmând ca postările paginilor de știri să fie mai puțin vizibile. De aceea, cea mai sigură cale de a ne găsi pe Facebook este opțiunea „see first”. O poți activa din botunul de follow al paginii Recorder, ca în print-screen-ul de mai jos.

 

YouTube. Dacă îți plac videoreportajele noastre, avem un canal de Youtube unde poți vedea tot conținutul video produs de Recorder. Te poți abona aici.

Instagram. Suntem și pe Instagram. Din când în când, postăm aici fotografii sau scurte fragmente din videoreportajele noastre. Ne poți urmări aici.

Fă-ne o sugestie! Dacă ai un pont sau o idee pe care vrei să ne-o sugerezi, ne poți scrie un mesaj pe [email protected].

Susține Recorder! Dacă vrei să susții proiectul Recorder, o poți face aici.

Cele mai recente

DOCUMENTAR RECORDER. Deceniul Iohannis

Ca de atâtea ori în ultimii 35 de ani, suntem iarăși în fața unei alegeri dificile. În șubreda noastră democrație, a căuta un președinte într-o sumă de candidați departe de a se ridica la înălțimea acestei funcții n-a fost vreodată ușor. Devine însă și mai complicat dacă ne uităm bine la România prezentului – o țară a speranțelor risipite, a neîncrederii și a apatiei. Oricare îi va fi numele, noul președinte e, inevitabil, consecința unui deceniu neîncheiat încă – deceniul Iohannis.  Întoarcerea în urmă cu zece ani poate fi un exercițiu dureros. Ne obligă să retrăim, dar ne ajută să

Ce ne enervează #21 – E prea puțin Ceaușescu

O ediție despre cum te amețesc alegerile astea mai tare decât tiribombele, despre cum faci bani cu nepoții, despre cum punem femeile să facă plozi pentru că țara are nevoie de trupuri, despre cum îți alegi consilierii fără să fii consiliată, despre competenții candidați AUR și SOS, dar și despre faptul că e prea puțin Ceaușescu în viața noastră politică, sau ce-o fi asta.